Transfernieuws en Transfergeruchten 17/05: Vanaken - Lewandowski - Leye - Schreuder - Nuhu - Sebaoui

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 17/05: Vanaken - Lewandowski - Leye - Schreuder - Nuhu - Sebaoui
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/06 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vanaken - Lewandowski - Leye - Schreuder - Nuhu - Sebaoui

Zulte Waregem schuift duo Simons-De Fauw opzij en trekt Mbaye Leye aan als nieuwe trainer

Zulte Waregem heeft Mbaye Leye aangetrokken als nieuwe trainer. Na een wankel seizoen heeft Essevee ervoor gekozen om niet door te gaan met het trainersduo Simons-De Fauw. (Lees meer)


De strijd om Robert Lewandowski barst helemaal los

Dat er interesse is in Robert Lewandowski is een 'understatement'. Na Barcelona wil nu ook een Londense club de doelpuntenmaker binnenhalen. (Lees meer)


KV Oostende toont interesse in talent van Eupen

Dankzij de grote kuis die Eupen wil doorvoeren in zijn kern zijn er opportuniteiten voor andere clubs. Zo kan één van de Afrikaanse talenten van Eupen de overstap maken naar KV Oostende. (Lees meer)


Ilias Sebaoui heeft keuze te over zowel clubs als landen zitten achter hem aan

Het lichtpunt in het seizoen van Beerschot was duidelijk Ilias Sebaoui. De jeugdspeler knokte zich in de eerste ploeg, tekende zijn eerste profcontract en werd opgeroepen voor de beloften van Marokko. Maar er zijn nog kapers op de kust. (Lees meer)


Volgt Hans Vanaken zijn trainer mee naar Ajax?

Hans Vanaken is al jaren een onmisbare pion op het middenveld van Club Brugge. De Limburgers is de spelmaker en de smaakmaker bij de landskampioen. Mogelijk volgt nu zijn eerste buitenlandse avontuur. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 16/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties