Nantes wil door met Buffalo

Redactie
Nantes wil door met Buffalo
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 24/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Tielemans - Tielemans - Bale - Januzaj - Origi - Lewandowski - Lepoint - Lang

Nantes wil door met Buffalo

FC Nantes huurde Bukari afgelopen seizoen van AA Gent. Bij de Buffalo's ligt hij nog een jaar onder contract, maar daar komt hij niet meteen in de plannen voor. Nantes zou hem graag langer halen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 24/05

Grote transfer: Red Flame ruilt Gent in voor OH Leuven

In de Super League regent het dezer dagen transfers. En daarbij ook enkele grote deals, zoveel is duidelijk. (Lees meer)


'Antwerp wil doelman die begin dit seizoen nog indruk maakte tegen Gent naar Bosuil halen'
Foto: © photonews

'Antwerp wil doelman die begin dit seizoen nog indruk maakte tegen Gent naar Bosuil halen'

Begin dit jaar maakte hij nog veel indruk tegen KAA Gent, nu lijkt hij op weg naar de Belgische competitie. Al zijn er veel kapers op de kust. (Lees meer)


'Vrancken wil drie Mechelaars meenemen naar Genk, maar onder meer Club Brugge en Gent op vinkenslag'

Wouter Vrancken heeft afscheid genomen van KV Mechelen, de kans is groot dat hij eerstdaags wordt voorgesteld in Genk. (Lees meer)


Unieke dubbeldeal in de maak? Topclub wil Lang én De Ketelaere binnenrijven

Noa Lang en Charles De Ketelaere lijken allebei op weg naar een toptransfer. En daarbij zouden ze wel eens ... samen kunnen blijven. (Lees meer)


'Arsenal duwt door voor Rode Duivel'

Nu dat het seizoen erop zit in de Premier League komt de zomertransferperiode dichterbij. En dus gaan ook diverse Rode Duivels mogelijk een overstap maken. (Lees meer)


'AA Gent krijgt concurrentie van Standard voor oude bekende, ook andere teams uit 1A roeren zich'

Anderlecht haalde Guillaume Gillet in huis voor de beloften in 1B en nu wil ook Gent uitpakken met een grote naam. Of zijn er kapers op de kust? (Lees meer)


Youngster Malinwa trekt naar Eupen

Youngster Rune Paeshuyse (20) verlaat KV Mechelen en trekt transfervrij naar Eupen. Hij tekende een contract tot 2024 Am Kehrweg, weet Het Laatste Nieuws te melden.


'Twee Franse teams willen Club-tegenvaller'

Zowel Lille als Montpellier tonen interesse in Faitout Maouassa, die op een zijplan is terechtgekomen bij Club Brugge. Dat weet alvast L'Equipe.


Drietal mag weg bij Charleroi

Marco Ilaimaharitra, Joris Kayembe en Ali Gholizadeh mogen - bij een goed bod - dan toch nog vertrekken bij Charleroi.


Gareth Bale wou zich helemaal onpopulair maken bij Real Madrid

Dat het al een hele tijd niet botert tussen Real Madrid en Gareth Bale is nog zacht gezegd. Zijn contract loopt binnenkort af en hij wou wel een heel opmerkelijke overstap maken. (Lees meer)


OFFICIEEL: Bayern shopt bij Ajax

Noussair Mazraoui (24) trekt van Ajax naar Bayern. De deal was al een tijdje zo goed als zeker, nu is het ook officieel.


Heel veel interesse in Januzaj

Adnan Januzaj wordt al even gelinkt aan Napoli, maar de transfervrije speler - zijn contract bij Real Sociedad wordt niet verlengd - kan ook naar Sevilla, Valencia en FC Barcelona.


De toekomst van Youri Tielemans is alvast niet bij Leicester City

Nu dat het seizoen erop zit in de Premier League komt de zomertransferperiode dichterbij. Eén van de spelers die waarschijnlijk andere oorden gaat opzoeken is Youri Tielemans. (Lees meer)


Wolfsburg heeft nieuwe coach

Wolfsburg heeft met Niko Kovac een nieuwe coach gevonden. Hij tekent er een contract tot 2025, geen Vincent Kompany dus voor De Wolven.


'Einde Bongonda bij Genk in zicht'

Volgens diverse bronnen zou het einde van Theo Bongonda bij Genk in zicht zijn. Onder meer Belang van Limburg maakt duidelijk dat het team al zoekt naar een opvolger (Storm). 


Agbadou naar Frankrijk?

Voor Emmanuel Agbadou waren er heel wat geïnteresseerden, maar nu is de zaak een andere wending aan het nemen. Volgens onze bronnen zou hij naar Reims kunnen, waar met Foket en Engels nog al een paar Belgen spelen.


Barcelona wil 37 miljoen euro uitgeven voor topspits

Barcelona wil er Robert Lewandowski nog steeds graag bij. Volgens Spaanse bronnen zou het daar 37 miljoen euro voor veil hebben.


Origi bijna van Milan

De transfer van Divock Origi naar Milan? Die is bijna rond. De laatste details zullen deze week worden afgerond weten Italiaanse media te melden.



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties