'PSG en Real opnieuw op ramkoers'

Redactie
'PSG en Real opnieuw op ramkoers'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Kompany - Perisic - Lewandowski - Vanzeir - Keita - de Jong - Cuypers - Vlap

'PSG en Real opnieuw op ramkoers'

Na de zaak Mbappé is het opnieuw hommeles tussen PSG en Real Madrid. De Parijzenaars willen de deal rond Tchouameni van Monaco kapen, maar Real lijkt over de beste papieren te beschikken weet ESPN.

Transfernieuws en Transfergeruchten 28/05

Fortuna Sittard haalt ook Red Flame weg bij Gent

Fortuna Sittard heeft er zin in om in het nieuwe seizoen te knallen in de Nederlandse Eredivisie. Daarbij horen toch wel een aantal nieuwkomers. (Lees meer)


Mechelen heeft nieuwe coach bijna beet

De deal tussen Mechelen en Genk voor Vrancken is rond, maar met Danny Buijs van Groningen staat de opvolger ook al klaar in de Maneblusserstad.


Mag Club Brugge nog hopen? Anderlecht stellig over mogelijke komst van absolute smaakmaker
Foto: © photonews

Mag Club Brugge nog hopen? Anderlecht stellig over mogelijke komst van absolute smaakmaker

RSC Anderlecht is volop bezig met zoeken naar een nieuwe coach. En er zou mogelijk nog meer op til zijn. (Lees meer)


'Club Brugge wil topschutter Engelse ... derde klasse inlijven'

In de zoektocht naar een nieuwe spits is Club Brugge uitgekomen in de Engelse ... derde klasse, zo blijkt. (Lees meer)


"We scoren te weinig": Vanhaezebrouck weet waar het Gentse schoentje knelt ... en haalt oplossing in huis

AA Gent heeft een duidelijk plan op de transfermercato. En een deal ligt al in de pijplijn, op duidelijke voorspraak van Hein Vanhaezebrouck ook. (Lees meer)


'Vlap terug naar Anderlecht'

Twente kon/mocht de optie in het contract niet lichten en dus komt Michel Vlap terug naar Anderlecht deze zomer. Waar zijn toekomst ligt is nog onduidelijk.


'Club Brugge heropent oude piste': Griekse winger die vorig jaar elf miljoen kostte

In zijn zoektocht naar versterking voor het offensieve compartiment is Club Brugge (opnieuw) uitgekomen bij Christos Tzolis. Dat meldt Het Nieuwsblad. Tzolis verkaste vorige zomer voor elf miljoen van PAOK Saloniki naar Norwich City. (Lees meer)


'Perisic op weg naar Premier League'

Ivan Perisic is op weg naar de Premier League. De 33-jarige ex-speler van Roeselare en Club Brugge kan naar Tottenham Hotspurs.


'De Jong weg bij Barcelona'

Frenkie De Jong zou wel eens op weg kunnen zijn naar Manchester United, waar hij met Ten Hag een ex-coach zou kunnen vinden. Zelf wil de Nederlander gerust in Catalonië blijven.


Niets staat deal nog in de weg

De deal rond Robert Lewandowski naar Barcelona? Die is bijna rond. Volgens Spaanse bronnen staat niets nog de deal in de weg. Er zou zo'n 25 miljoen euro mee gemoeid zijn.


Atalanta toont belangstelling voor Christian Kouamé

Christian Kouamé (24) trekt na een geslaagde uitleenbeurt bij Anderlecht opnieuw naar Fiorentina. Het Nieuwsblad laat weten dat Atalanta Bergamo gecharmeerd is door de Ivoriaanse spits. Kouamé ligt nog tot 2024 onder contract in Firenze.


'Alexander Blessin wil Belgische belofte-international naar Genoa halen'

De pas 20-jarige Mandela Keita mag terugblikken op een sterk seizoen bij OHL. De centrale middenvelder maakte bovendien zijn debuut bij de nationale beloften. Het jeugdproduct van OHL kan rekenen op heel wat interesse. (Lees meer)


Op voorspraak van Vincent Kompany: 'Burnley wil spits van Oostende halen'

Op voorspraak van Vincent Kompany: 'Burnley wil spits van Oostende halen'

Officieel is het nog niet, maar er bestaat nauwelijks nog twijfel over: Vincent Kompany wordt de manager van het pas gedegradeerde Burnley. The Clarets zouden naast Kompany ook een spits uit de Jupiler Pro League willen halen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties