Liverpool ziet in ex-speler van Club Brugge de ideale vervanger voor Sadio Mané

Redactie
Liverpool ziet in ex-speler van Club Brugge de ideale vervanger voor Sadio Mané

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Perisic - Onana - Kis - Nielsen - Mazzu - Bager - Bangoura - Messaoudi

Liverpool ziet in ex-speler van Club Brugge de ideale vervanger voor Sadio Mané

Als we Arnaut Danjuma mogen geloven, toont Liverpool interesse in hem staat te lezen op Ziggo Sport. Bij de Champions League-finalist zien ze Sadio Mané hoogstwaarschijnlijk vertrekken waardoor de ploeg van Jürgen Klopp op zoek moet naar een vervanger.

The Reds zouden in de ex-speler van Club Brugge de ideale opvolger zien van Sadio Mané. Momenteel speelt de flankaanvaller bij Villarreal waar hij het afgelopen seizoen 16 keer scoorde.

Transfernieuws en Transfergeruchten 31/05

OFFICIEEL- Patro Eisden haalt ervaren linksachter in huis: meer dan 200 wedstrijden in 1B

Het is Patro Eisden menens. Nadat de Limburgers afgelopen seizoen naast de play-offs voor promotie naar 1B grepen, roeren ze zich op de transfermarkt. Eerder werd Sam Valcke weggeplukt bij Dender, dinsdag maakte Patro Eisden alweer een aanwinst bekend. (Lees meer)


OFFICIEEL: Ivan Perisic vertrekt transfervrij naar Tottenham

Ivan Perisic is officieel voorgesteld als nieuwe speler van Tottenham. De Kroaat stond al lange tijd op de verlanglijst van de Spurs. (Lees meer)


PSG neemt Portugees definitief over na succesvolle huurperiode

De 19-jarige Nuno Mendes speelt ook volgend seizoen in het shirt van PSG. De linksachter werd het afgelopen seizoen gehuurd van Sporting Lissabon en stapt na een sterk seizoen definitief over naar de Franse hoofdstad. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Kortrijk neemt aanvaller definitief over na succesvolle huurperiode

Billal Messaoudi (24) speelt ook volgend seizoen in het Guldensporenstadion. De Algerijn heeft er een goed seizoen achter de rug en Kortrijk heeft de aankoopoptie die in het contract stond gelicht. (Lees meer)


OFFICIEEL: Genk legt 18-jarige middenvelder vast voor vier jaar en stalt hem in 1B

Dimitri de Condé heeft een nieuw jong talent naar Genk gehaald. Een 18-jarige middenvelder uit Guinee zal volgend seizoen in 1B te aanschouwen zijn bij de beloften van Genk. (Lees meer)


Amadou Onana zou deze zomer wel eens naar de Premier League kunnen verhuizen

Roberto Martinez heeft hem er voor de eerste keer bij genomen: Amadou Onana, de middenvelder die zoveel indruk maakte bij OSC Lille. De 20-jarige mag deze zomer heel wat interesse tegemoet zien en mag ook vertrekken (voor de juiste prijs). (Lees meer)


Jonas Bager kan straks voor Seraing tekenen

Seraing wil een rustiger seizoen beleven en wil zich gevoelig versterken. Eén van de transfertargets komt uit voor Union, want ze willen verdediger Jonas Bager het hof maken. (Lees meer)


Wachten op de officiële aankondiging: Mazzu-transfer is vandaag 100 procent rond

Felice Mazzu wordt vandaag als de nieuwe coach van Anderlecht aangekondigd. De laatste details moesten gisterenavond nog worden opgeklaard, maar de deal is nu rond. (Lees meer)


Casper Nielsen kan naar Anderlecht als Olsson en Cullen vertrekken

De Anderlecht-top buigt zich na het aantrekken van de nieuwe coach over zijn ploeg voor volgend seizoen. Uiteraard zou Felice Mazzu graag blijven samenwerken met Casper Nielsen, maar daarvoor moeten er eerst wat jongens vertrekken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties