Ex-Buffalo Moses Simon op weg naar Nice?

Redactie
Ex-Buffalo Moses Simon op weg naar Nice?

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Bruno - Simon - Simon - Verhulst - De Ridder - Storm - Theate

Ex-Buffalo Moses Simon op weg naar Nice?

Moses Simon lijkt op weg naar ... Nice. Er is volgens RMC Sport ook interesse vanuit Engeland voor de Nigeriaan.

Transfernieuws en Transfergeruchten 29/06

Moses Simon staat in de belangstelling van Leeds en Nice

Moses Simon heeft er een goed seizoen opzitten bij FC Nantes. Met zes goals en acht assists in 30 wedstrijden heeft hij in ieder geval interesse opgewekt. Een transfer zit eraan te komen... (Lees meer)


'Touba heeft zijn beslissing genomen'

Ex-Bruggeling Ahmed Touba heeft de clubs voor het uitkiezen, maar hij zou volgens Foot Mercato eerstdaags zijn beslissing kenbaar maken.


Ex-speler Anderlecht en Charleroi tekent voor drie seizoenen bij KV Kortrijk
Foto: © photonews

Massimo Bruno speelt de volgende drie seizoenen voor KV Kortrijk

Het avontuur van Massimo Bruno in Turkije heeft maar één seizoen geduurd. De voormalige aanvaller van Anderlecht en Charleroi keert terug naar België en tekende een contract voor drie seizoenen bij KV Kortrijk. (Lees meer)


Sterkhouder KRC Genk dient transferverzoek in, zoeken Limburgers opvolger bij KV Mechelen?

Het hing eigenlijk al een tijdje in de lucht, maar nu zou het concreet worden. Een sterkhouder wil KRC Genk verlaten. (Lees meer)


'Ahmed Touba op een zucht van Basaksehir'

Ahmed Touba (24) heeft na een sterk seizoen bij RKC heel wat interesse opgewekt. Foot Mercato weet dat de ex-speler van Club Brugge op het punt staat om een contract voor drie seizoenen te ondertekenen bij Istanbul Basaksehir, de ploeg waar met Nacer Chadli ook een Belg onder contract ligt. Basaksehir eindigde afgelopen seizoen op de vierde plaats in de competitie.


Roméo Lavia naar de exit bij Manchester City: 'Premier League-club biedt 11,5 miljoen, deal nakend'

Met Roméo Lavia loopt een van de grootste Belgische talenten rond bij Manchester City. De 18-jarige middenvelder wil echter vaker proeven van het echte werk. (Lees meer)


OFFICIEEL: Jordi Amat gaat in Maleisië voetballen

Jordi Amat zag zijn aflopend contract bij Eupen niet verlengd worden. De voormalige aanvoerder van de Panda's gaat nu in Maleisië voetballen. De Spanjaard ondertekende een contract bij Johor.


"Duidelijke afspraken gemaakt"?: speler van het jaar en absolute sterkhouder niet mee op stage met Kortrijk
Foto: © photonews

"Duidelijke afspraken gemaakt"?: speler van het jaar en absolute sterkhouder niet mee op stage met Kortrijk

Faïz Selemani werd afgelopen jaargang nog uitgeroepen tot 'Kerel van het seizoen', maar dat zal vermoedelijk zijn laatste wapenfeit worden voor De Kerels. (Lees meer)


Beerschot dringt aan voor spits Standard, concurrentie uit 1B - maar speler heeft ander plan

Er azen verschillende ploegen uit 1B op hem en eentje blijft voorlopig halsstarrig proberen. Rest de vraag: gaat de jonge Belg erop ingaan? (Lees meer)


La Gazzetta dello Sport: 'Italiaans kampioen toont interesse in Rode Duivel'

Arthur Theate (22) kan terugblikken op een sterk eerste seizoen bij Bologna. In die mate zelfs dat de naam van de Rode Duivel staat genoteerd in de boekjes van heel wat grote clubs. (Lees meer)


OFFICIEEL: Antwerp haalt Davino Verhulst naar de Bosuil

Antwerp heeft een vervanger beet voor de (allicht) naar Sheriff Tiraspol vertrekkende Davor Matijas. Met Davino Verhulst (34) heeft de Great Old er een ervaren sluitstuk bij. (Lees meer)


Romelu Lukaku poseert al in Inter-sjaal: woensdag voorstelling

Woensdagochtend arriveerde Romelu Lukaku (29) in Milaan. Big Rom onderbrak met plezier zijn vakantie om zijn medische en fysieke testen af te leggen. Eens die achter de rug zijn, wordt de Rode Duivel officieel voorgesteld bij Inter. (Lees meer)


'Steve De Ridder geniet interesse van 1B-club'

Steve De Ridder (35) kreeg vlak voor de start van de voorbereiding te horen dat STVV niet meer op hem rekende. Een klap in het gezicht van de ervaren middenvelder, die nog een jaar onder contract lag op Stayen. (Lees meer)


OFFICIEEL: PSV haalt Nederlands toptalent bij PSG

Een verrassing van formaat in Nederland. Xavi Simons (19) werd gelinkt aan een uitleenbeurt aan PSV. De club pakte dinsdagavond inderdaad uit met de komst van het toptalent, maar maakte duidelijk dat het ging over een definitieve overgang. (Lees meer)


Vincent Kompany belandt in jacht naar versterkingen op Sclessin: 'Bod van 3,8 miljoen voor middenvelder en spits'
Foto: © photonews

Vincent Kompany belandt in jacht naar versterkingen op Sclessin: 'Bod van 3,8 miljoen voor aanvaller en spits'

Vorige week sprak Vincent Kompany hoge ambities uit: hij wil met Burnley zo snel mogelijk terugkeren in de Premier League. De manager van Burnley is volop op zoek naar de nodige versterkingen. (Lees meer)


Japans international op weg naar Jupiler Pro League: 'Cercle Brugge gaat spits van Kashima Antlers vastleggen'

Met Emilio Kehrer haalde Cercle Brugge eerder al een centrumspits binnen, maar er is nog meer offensief geweld op komst. Diverse Japanse media laten weten dat Ayase Ueda op weg is naar de Vereniging. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 28/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties