Charleroi wil opnieuw Iraniër in huis halen

Redactie
Charleroi wil opnieuw Iraniër in huis halen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Bataille - vande Velde - Kalinic - Saief - Dost - Ngoy - Dietsch - de Andrade

Charleroi wil opnieuw Iraniër in huis halen

Charleroi heeft opnieuw een Iraniër op het oog. De ploeg van Mehdi Bayat zou een bod hebben gedaan bij Esteghlal voor Amirhossein Hosseinzadeh. Dat weet La DH.

Transfernieuws en Transfergeruchten 01/07

Eerste Nationaler pakt uit met jeugdinternational die wordt weggeplukt bij Club NXT

Knokke FC heeft een knappe transfer aangekondigd vrijdagavond. (Lees meer)


Kleurt Antwerp straks Oranje? 'Great Old wil stunten met Nederlandse international'

'Rood en Wit, de liefdevolle kleuren', gaat één van de vele supportersliederen van Antwerp. Maar The Great Old kleurt meer en meer oranje, en daar zou nog een extra tintje kunnen bijkomen. (Lees meer)


🎥 OFFICIEEL: Dost is weg uit Brugge en tekent voor Eredivisie-club
Foto: © photonews

🎥 OFFICIEEL: Dost is weg uit Brugge en tekent voor Eredivisie-club

Het zat er al even aan te komen maar is nu ook officieel: Bas Dost trekt terug naar de Eredivisie. Zopas maakte FC Utrecht zijn komst bekend. (Lees meer)


Kompany shopt (onrechtstreeks) dan toch bij Anderlecht en trekt verdediger aan die vorig jaar nog bij paars-wit zat

Hij zou niet bij Anderlecht komen shoppen, want: "ik wil mijn ex-club niet verzwakken", klonk het bij de voorstelling van VIncent Kompany bij Burnley nog. En toch strikt Burnley nu een speler die vorig jaar nog in het Lotto Park speelde. (Lees meer)


Fabinho wordt de nieuwe rechtsachter van STVV

Fábio Pereira Baptista heeft zijn contract getekend bij STVV. De 21-jarige Portugese rechtsback komt transfervrij over van Benfica. (Lees meer)


Justin Verlinden tekende voor Patro Eisden Maasmechelen

Na jongere broer Thibaud is ook Justin Verlinden onder dak. De oudste zoon van Club Brugge-legende Dany tekende een contract bij Patro Eisden Maasmechelen. (Lees meer)


Westerlo haalt de Turkse international Halil Akbunar

Stevig spierballengerol in de Kempen. Het is de Turkse eigenaars menens en volgens de lokale pers ze konden één van hun landgenoten naar Westerlo brengen. Het gaat om de Turkse international Halil Akbunar. (Lees meer)


Rinkelende kassa op Bosuil? Duitse club toont interesse in verdediger Antwerp
Foto: © photonews

Rinkelende kassa op Bosuil? Duitse club toont interesse in verdediger Antwerp

Komt er na een jaar bij Antwerp al een einde aan zijn avontuur? Het zou zomaar kunnen, want er zijn in ieder geval buitenlandse geïnteresseerden. (Lees meer)


'Club Brugge en Genk willen JPL-revelatie, die heeft nu een keuze gemaakt'

Een jonge speler uit de Belgische competitie staat in de belangstelling van topclubs uit binnen- en buitenland. Een beslissing is nakend. (Lees meer)


Officieel: opnieuw trekt een Red Flame naar de Nederlandse Eredivisie

Is Nederland het nieuwe beloofde land voor het Belgische vrouwenvoetbal? Er is alvast een nieuwe speelster vertrokken. (Lees meer)


Mitrovic heeft nieuwe club

Het was afwachten waar Matej Mitrovic heen zou trekken nadat zijn verhaal bij Club Brugge definitief geschreven was. HNK Rijeka werpt hem nu een reddingsboei, de deal is al geofficialiseerd.


Saief heeft nieuwe ploeg

Kenny Saief heeft een nieuwe ploeg. De ex-speler van Gent en Anderlecht gaat naar FK Neftchi Baku, zo laat die club weten.


Ex-speler Mechelen op weg naar nieuwe uitleenbeurt?

Issa Kaboré wordt gelinkt aan Nottingham Forest. De ex-speler van KV Mechelen zou volgens Engelse media gehuurd worden van Manchester City. Vorig seizoen was hij actief bij Troyes, ook al op uitleenbasis.


Tottenham haalt nieuwe spits binnen

Richarlison is de nieuwe spits van Tottenham. Hij komt over van Everton en tekent een contract voor 5 seizoenen. (Lees meer)


Guillaume Dietsch een jaar langer bij Seraing

Seraing huurt Guillaume Dietsch een jaar langer van Metz. Het wordt zo al zijn 3e opeenvolgende seizoen bij de club. (Lees meer)


Einde verhaal voor Kalinic

Het verhaal van ex-Gentdoelman Lovre Kalinic bij Aston Villa is geschreven. Dat is inmiddels ook geofficialiseerd.


Julien Ngoy wordt zo goed als zeker de nieuwe spits van KV Mechelen

KV Mechelen heeft zijn nieuwe spits bijna beet. Julien Ngoy heeft zelf zijn zinnen gezet op een avontuur bij Malinwa en het lijkt erop dat er enkel nog wat details moeten uitgeklaard worden. (Lees meer)


Giorgi Chakvetadze gaat voor Slovan Bratislava spelen

Ook in Slowakije hebben ze de Belgische markt blijkbaar ontdekt. Na Siemen Voet gaat ook Giorgi Chakvetadze voor Slovan Bratislava spelen. Vandaag wordt hij medisch gekeurd. (Lees meer)


De Japanner Ayase Ueda is de nieuwe spits van Cercle Brugge

Zoals gisteren al duidelijk werd, heeft Cercle Brugge zijn nieuwe spits te pakken. Het gaat om de Japanner Ayase Ueda, die tot 2026 werd vastgelegd. (Lees meer)


Ngoy naar Mechelen

Het hing al even in de pijplijn, maar eerstdaags zal duidelijk worden dat Ngoy wel degelijk voor KV Mechelen kiest.


Manchester City heeft nieuwe doelman te strikken


Tibo Persyn is op weg naar FC Eindhoven

De uitleenbeurt aan Club Brugge bracht niet wat hij ervan verwachtte en ook zijn periode bij Westerlo was geen groot succes. Op zoek naar speelminuten gaat Tibo Persyn nu zijn geluk testen in Nederland. (Lees meer)


Club Brugge trekt kaart van jonge linksachter van Ajax, volgens Nederlanders is transfer dichtbij
Foto: © photonews

Anass Salah-Eddine zou van Ajax naar Club Brugge verhuizen

Club Brugge heeft een nieuwe linksachter op het oog. Het gaat om Anass Salah-Eddine, een 20-jarig jeugdproduct van Ajax. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties