Komst Alderweireld naar Antwerp door bijna iedereen positief onhaald: "Begrijp het, maar Antwerpen heeft twee schitterende clubs"

Dennis Rosiers
| 28 reacties
Komst Alderweireld naar Antwerp door bijna iedereen positief onhaald: "Begrijp het, maar Antwerpen heeft twee schitterende clubs"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toby Alderweireld (33) keert na achttien jaar in het buitenland terug naar de heimat: Antwerpen. De komst van de ervaren Rode Duivel werd de voorbije dagen door quasi iedereen positief onthaald. Persoonlijkheden als Alderweireld komen het imago van de Belgische competitie alleen maar ten goede.

Toch werd de transfer van Toby Alderweireld naar de Great Old niet door iedereen gesmaakt. Op sociale media lieten Beerschot-fans hun ongenoegen blijken. De Rode Duivel verdedigde in een ver verleden immers de kleuren van Germinal-Beerschot.

"Ik heb daar begrip voor", reageerde Alderweireld op de persconferentie. Ik heb vier jaar voor Germinal-Beerschot gevoetbald in de jeugd. Ach, ik ben altijd fan geweest van het Antwerpse voetbal. Ik ben zeker niet haatdragend, integendeel!"

"Ik heb sympathie voor Beerschot, maar mijn liefde voor de stad is te groot. Antwerp is een fantastische club, met een rijke geschiedenis. Antwerpen mag trots zijn op twee schitterende clubs", besluit Alderweireld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties