Thomas Chatelle plakt prijs op overgang van Deila of Geraerts naar Club Brugge

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Thomas Chatelle plakt prijs op overgang van Deila of Geraerts naar Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorbije dagen vielen de namen van Ronny Deila en Karel Geraerts om volgend seizoen trainer te worden bij Club Brugge.

Dat Club Brugge een nieuwe trainer zal aanstellen volgend seizoen lijkt ondertussen zeker. Wie dat wordt is nog een groot vraagteken, maar de kans dat het Ronny Deila of Karel Geraerts wordt, lijkt ondertussen heel groot geworden.

Union of Standard zal dus zijn trainer verliezen, maar volgens analist Thomas Chatelle mogen beide clubs dat niet zomaar laten passeren. Ze moeten van Club Brugge de nodige centen vragen voor het wegplukken van hun trainer.

“Als ze bereid zijn om makkelijk twee miljoen euro te betalen voor een jonge speler, moet dat voor Deila ook geen probleem zijn, als hij de voornaamste kandidaat is”, vertelt Chatelle aan La Capitale.

“Zowel Union als Standard moeten er dus alles aan doen om een coach te behouden waar ze blij mee zijn. Deila heeft orde en pit gebracht in Sclessin, terwijl Geraerts erin geslaagd is Mazzù te doen vergeten, een uitdaging die op voorhand verre van gewonnen was.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties