Heeft Standard vertrek van Deila naar Club Brugge zelf in de hand gewerkt? Dit is de reden waarom de Noor dan toch niet in Luik wil blijven

Heeft Standard vertrek van Deila naar Club Brugge zelf in de hand gewerkt? Dit is de reden waarom de Noor dan toch niet in Luik wil blijven
Foto: © photonews

Club Brugge zet vol in op Ronny Deila als toekomstige coach. De Noorse coach van Standard lijkt eindelijk overstag te gaan. En dat heeft een reden.

Club Brugge zat vorige week een tweede keer samen met Ronny Deila. De puntjes zijn op de i gezet en beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Dat kan via DEZE LINK nog eens nagelezen worden. 

Opvallend in het hele verhaal: tot een tweetal weken geleden leek Deila een verlengd verblijf bij Standard te verkiezen boven een transfer naar Club Brugge. De Noor heeft een bocht van 180 graden gemaakt. En ook dat is er niet zomaar gekomen. 

Deila Ronny
© photonews

Deila zat de voorbije weken samen met 777 Partners. De Noor wil bij Standard blijven, maar dat moet er aan één héél belangrijke voorwaarde voldaan worden. Kunnen de Amerikaanse eigenaars de nodige fondsen vrijmaken om van de Rouches een titelkandidaat te maken? 

Titelkandidaat?

We kennen natuurlijk het exacte verhaal niet, maar die belofte is er niét gekomen. 777 Partners wil investeren, maar kan Deila geen bedragen beloven. Het verschil met Club Brugge? Daar zijn de budgetten niet (langer) ongelimiteerd, maar hij kan er wél zijn ploeg bouwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties