'Club Brugge wil uitpakken met komst van Rode Duivel, maar er zijn nog enkele struikelblokken'

'Club Brugge wil uitpakken met komst van Rode Duivel, maar er zijn nog enkele struikelblokken'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kondigde maandag met de Hugo Vetlessen al een vierde inkomende transfer aan. Maar er staat ook nog een Rode Duivel op hun lijstje.

Maandag raakte al bekend dat Olympique Lyon interesse toont in Clinton Mata en de Franse club zou zo'n 5 miljoen euro geboden hebben voor hem. Mata speelt al sinds 2018 bij Club, maar heeft nog een contract tot midden 2026. 

Club Brugge heeft met Tajon Buchanan en Kyriani Sabbe nog twee alternatieven op de rechtsback, maar zou zijn oog ook hebben laten vallen op een oude bekende. Volgens Het Laatste Nieuws zou Club namelijk een terugkeer van Thomas Meunier niet uitsluiten. 

Meunier speelde al van 2011 tot 2016 bij Club, maar zit helemaal op een zijspoor bij de Duitse topclub Borussia Dortmund. Maar omdat Mata nog niet weg is en Club momenteel al twee vervangers heeft, blijft het momenteel ook bij interesse. 

Een ander struikelblok voor een terugkeer van Meunier zou het financiële plaatje zijn. Meunier verdiende de afgelopen jaren goed zijn boterham bij PSG en Dortmund, maar zou nu flink moeten inleveren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties