'Van Bommel stelde veto tegen markante transfer die Overmars wou voor Antwerp'

'Van Bommel stelde veto tegen markante transfer die Overmars wou voor Antwerp'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Overmars en Mark van Bommel vormen een straf duo bij Royal Antwerp FC. Afgelopen zomer stonden ze echter lijnrecht tegenover elkaar voor één transfer.

De Dutch Connection heeft Royal Antwerp FC alvast geen windeieren gelegd. Marc Overmars en Mark van Bommel stuwden de club naar een hoog niveau, met ondertussen een beker, titel, supercup en kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League tot gevolg.

Maar deze zomer waren de twee Nederlanders het echter totaal niet eens met elkaar over een inkomende transfer voor Royal Antwerp FC. Het ging om de overstap van Ruben van Bommel, de zoon van de trainer.

Sportief directeur Marc Overmars was onder de indruk van Ruben van Bommel en wou hem naar de Bosuil halen. Die transfer kwam er echter niet. De 19-jarige linksback tekende uiteindelijk voor Alkmaar.

Volgens La Dernière Heure stelde Mark van Bommel zijn veto tegen de komst van zijn zoon Ruben. Hij wou zijn gezin en zijn werk gescheiden houden, zo voegt de krant er nog aan doe. Overmars bleef aandringen, maar Van Bommel gaf niet toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties