Versterking op komst voor Anderlecht? 'Stevige som op tafel nodig'

Versterking op komst voor Anderlecht? 'Stevige som op tafel nodig'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht pakte zwaar uit tijdens de zomermercato. Maar ook in januari zullen er de nodige transfers gedaan worden.

CEO of Sports Jesper Fredberg zit duidelijk niet stil bij RSC Anderlecht. Er vallen heel wat transfergeruchten over paarswit te horen op de internationale markt.

Volgens Fotbolldirekt mikt Anderlecht nu ook op een 18-jarige flankaanvaller van Hammarby. Het gaat om Montader Madjed. Hij heeft Irakese roots, maar komt als jeugdinternational al uit voor Zweden.

Madjed speelde dit seizoen bij Hammarby al 16 wedstrijden mee. Anderlecht is slechts één van de ploegen die genoemd worden als mogelijke bestemming. Ook FC Nordsjaelland, Real Sociedad, FC Twente, Lecce en Venezia hebben interesse.

Afgelopen zomer deed Heerenveen een bod van meer dan 1 miljoen euro bij Hammarby, maar dat werd niet aanvaard. Er zal dus een stevige som op tafel gelegd moeten worden.

Het contract van Madjed loopt nog tot 2025 bij de Zweedse club. Als hij geen nieuw contract tekent, lijkt een transfer zo goed als onvermijdbaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties