Johan Boskamp heeft duidelijke mening over JPL-coach: "Nu gaat hij plots beginnen janken en zich opstellen als een Calimero?"

Johan Boskamp heeft duidelijke mening over JPL-coach: "Nu gaat hij plots beginnen janken en zich opstellen als een Calimero?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Champions' Play-offs zijn afgelopen weekend op gang gefloten. Anderlecht was de grote winnaar van de eerste speeldag nadat zij wonnen van Antwerp en Union punten liet liggen tegen KRC Genk.

Zo is de kloof tussen Anderlecht en Union SG al helemaal verdwenen. Union SG-coach Alexander Blessin was tijdens zijn persconferentie ook niet mals voor de media en de arbitrage.

Blessin vertelde dat hij het gevoel heeft dat de media liever heeft dat Anderlecht kampioen speelt. Ook uitte hij kritiek op het Referee Department.

Johan Boskamp was duidelijk op de hoogte van die persconferentie. "Wat was dat allemaal?", vraagt hij zich af bij Het Belang van Limburg. "Het hele seizoen gedroeg hij zich als een echte gentleman. En nu gaat hij plots beginnen janken en zich opstellen als een Calimero? Dat vind ik toch maar kleintjes."

Ergens snapt Boskamp de Union-coach wel. "Maar ik snap zijn frustratie wel. Na één wedstrijd in de play-offs blijft er niets meer over van de voorsprong waar ze het hele seizoen zo hard voor geknokt hebben."

"In zijn plaats zou ik ook knettergek worden. Hoog tijd dat die puntenhalvering op de schop gaat. Liever vandaag dan morgen. Het is gewoon competitievervalsing", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties