Club Brugge komt met forse waarschuwing voor fans die meereizen naar Thessaloniki

Club Brugge komt met forse waarschuwing voor fans die meereizen naar Thessaloniki
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdag speelt Club Brugge de terugwedstrijd van de kwartfinales van de Conference League in Thessaloniki tegen PAOK. Blauwzwart komt met een fikse waarschuwing.

Meer dan 1.000 Brugse supporters maken mee de verplaatsing om Club Brugge naar een historische Europese halve finale te schreeuwen. Blauwzwart roept zijn supporters op om de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen.

“Naar aanleiding van de gebeurtenissen van afgelopen donderdag tussen PAOK-supporters en de Brugse politie roept Club zijn supporters op om extra voorzichtig te zijn in Griekenland”, klinkt het in een statement op de website van de club.

“We raden het dragen van Clubkleuren buiten het stadion af. Probeer zoveel mogelijk in groep te blijven en volg de richtlijnen van onze stewards ter plekke en de locale autoriteiten strikt op.”

“Dinsdagochtend hebben vertegenwoordigers van Club Brugge nog een call met vertegenwoordigers van UEFA en PAOK om de laatste stand van zaken te bekijken. Dit om de veiligheid van onze supporters ter plekke zoveel mogelijk gegarandeerd kan worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties