Kasper Schmeichel bekent: "Ik heb al verschillende aanbiedingen afgewezen"

Kasper Schmeichel bekent: "Ik heb al verschillende aanbiedingen afgewezen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kasper Schmeichel maakte het voorbije seizoen een stevige indruk bij RSC Anderlecht. Toch is de toekomst van de Deense doelman nog heel onzeker.

Kasper Schmeichel kwam afgelopen zomer van OGC Nice naar RSC Anderlecht. Een transfer waar heel veel kritiek op kwam, want paarswit had met Maxime Dupé een goede doelman binnengehaald.

Dupé werd echter aan de kant geschoven en vertrok afgelopen winter al opnieuw in het Lotto Park, waardoor Schmeichel de absolute nummer één was. Hij deed dat meer dan voortreffelijk, maar uiteindelijk kon ook hij zijn ploeg geen titel bezorgen.

Ondertussen is Schmeichel 37 jaar oud en loopt zijn contract binnen twee weken af, al heeft de club wel nog een optie om er een extra seizoen aan toe te voegen. Die optie is op dit moment echter nog altijd niet gelicht.

Schmeichel kreeg al de nodige aanbiedingen voor volgend seizoen binnen, maar aan het Deense Bold vertelde hij dat hij geen zin had in avonturen richting Saoedi-Arabië.

“Ik heb aanbiedingen gehad uit Saudi-Arabië, maar dat is een neen voor mij”, klinkt het. Zijn bedoeling is alvast duidelijk. “Als je als Deens international naar Saoedi-Arabië gaat, heb je geen enkele kans meer om voor het nationale team te spelen.

“Het is niet zo'n sterke competitie als sommige Europese competities. Met alle respect, maar de Premier League is het ultieme. Ik wil voor de nationale ploeg blijven spelen. Een overstap naar Saoedi-Arabië, dat gaat gewoon niet gebeuren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties