Club Brugge – Shaktar Donetsk: De wedstrijd van alles of niets

Dieter Arens
| 0 reacties
Club Brugge – Shaktar Donetsk: De wedstrijd van alles of niets
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

11 augustus 2004 werd een echte nachtmerrie voor Club Brugge. Brugge werd overrompeld door een sterk Shaktar Donetsk en ze gingen met 4-1 de boot in na een zeer slechte wedstrijd.
 
Nog 3 dagen wachten en dan staat de terugwedstrijd op het programma. Eén ding is zeker, Brugge zal een mirakel en de hulp van God moeten hebben om zich alsnog te plaatsen voor de Champions League. Elke speler van Club zal boven zijn mogelijkheden moeten voetballen om alsnog dat gewenste resultaat te halen. 3-0, 4-1, 5-1,… Deze resultaten lijken onmogelijk tegen een ploeg als Shaktar Donetsk, maar in voetbal is alles mogelijk. Jan Breydel zal een echte hel moeten worden met veel gezang, geroep,…
Alles moet die dag gewoon meezitten voor Brugge.

Waar iedereen ook naar uitkijkt is welke 11 spelers trainer Sollied zal kiezen voor dit belangrijke duel. Verwacht wordt dat Cornelis, Stoica en Victor in de ploeg blijven. Als Stoica en Ceh samen in de ploeg spelen kunnen die voor vuurwerk zorgen. Ze speelden al eens samen en toen zat het goed in elkaar. Met hun techniek kunnen zij een belangrijke rol spelen. Wanneer je vooraan gaat starten met Balaban, Verheyen en Victor zorgt dat voor snelheid, techniek, werklust,… Kortom een perfect aanvallerstrio om het Shaktar Donetsk zo moeilijk mogelijk te maken. Er zullen in de verdediging een goede Spilar en Simons moeten zijn om de aanvallen van Shaktar Donetsk op te vangen.
 
In ieder geval, het zal er om spannen woensdag. Gaat Balaban nog eens zijn duivels ontbinden? Zal Stoica zijn techniek goed kunnen benutten? Zorgt Victor voor de doelpunten? Allemaal vragen waar overmorgen een antwoord zal op gegeven worden in de wedstrijd die vele miljoenen waard is. Be prepared!
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties