KBHZ verpletterde Meerhout

bernie de vuyst
| 0 reacties
KBHZ verpletterde Meerhout
Foto: © SC

Beringen Heusden-Zolder heeft zijn eerste overwinning van de voorbereiding beet en wat voor één: 0-9 tegen vierdeklasser Meerhout. De absolute uitblinker van de avond was Vedran Pelic die maar liefst zes maal (wel twee elfmeters) de weg naar de netten vond.

KBHZ had wat goed te maken na de fletse prestatie tegen Thes (2-2). De jongens van trainer Capa vlogen er dan ook van de eerste minuut in. De thuisploeg had weinig in de pap te brokken. Het duurde dan ook niet lang voordat jeugdinternational Ulgar de 0-1 op het scorebord zette. De bezoekers gingen op hun elan door en nog voor rust stond het 0-5 na doelpunten van Oyen, kersverse aanwinst Kaliluka en Pelic (2x).

Na de koffie bleef het spelbeeld onveranderd. Bovendien was het Pelic-time. De Bosnische spits joeg in de tweede helft de bal vier keer tegen de touwen. Het resultaat was een zeer forse 0-9 overwinning voor de Limburgers.

KBHZ maakte een uitmuntende beurt tegen Meerhout dat niet best speelde. Pelic toonde dat hij een echte goalgetter is, de speler die vorig seizoen ontbrak bij de tweedeklasser.

Opstelling KBHZ: 
Lenaerts (66' Op de Beeck), Oyen, Peeters (46' Mehmet), Laeremans, Eberlé (66' Zels), Vandeurzen (46' Lopez-Ruiz), Camara, Kaliluka (66' Batista), Ulgar (66' Brouwers), Tibari (46' Benzouien) en Pelic
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties