Britse pers is mild voor Anderlecht

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Britse pers is mild voor Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht werd na de nederlaag tegen Liverpool, het tiende verlies op rij in de Champions League, niet afgebroken in de Britse pers. In tegenstelling tot na de wedstrijd in en tegen Chelsea.
 
“Anderlecht startte zeer sterk en leek helemaal niet op een ploeg zonder vertrouwen na negen verloren wedstrijden op rij in de Champions League”, schrijft The Times. “Ze toonden zich goed op de counter en kregen voldoende goede kansen om een gelijkspel uit de brand te slepen.”
 
The Sun was positief over de Brusselse aanvallers. “De inzet en techniek van zowel Mbo Mpenza als Nenad Jestrovic zorgde voor problemen in de defensie van Liverpool. Een goede José Reina moest meermaals attent zijn om de zege vast te houden.”
 
Bij The Telegraph waren ze minder onder de indruk van Anderlecht. “Zelfs indien Anderlecht een strafschop had gekregen, dan nog zou Liverpool de wedstrijd gewonnen hebben.” Over de fans van Anderlecht waren er wel lovende woorden. “Niets deed vermoeden dat Anderlecht al negen wedstrijden had verloren. Bij de ploegvoorstelling werden de namen gevolgd door roars alsof ze bestemd waren voor een wereldkampioen.”  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties