Luciano, Messoudi en Cruz werden benaderd

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Luciano, Messoudi en Cruz werden benaderd
Foto: © SC

Luciano, Mohammed Messoudi en Daniel Cruz zijn vorig seizoen door de gokmaffia benaderd om wedstrijden te manipuleren. Dat staat vandaag in de Vlaamse kranten te lezen. De drie spelers werden gisteren op het matje geroepen door Germinal Beerschot – ondervoorzitter Kesters.

“
De drie spelers hebben ook aan ons toegegeven dat ze een drietal maanden voor het einde van vorig seizoen benaderd zijn”, vertelt Kesters in De Gazet Van Antwerpen. “Maar ze hebben onmiddellijk en heel uitdrukkelijk gezegd dat ze niet op de poging tot omkoping zijn ingegaan. Trouwens, en dat wil ik toch even aanstippen, de spelers zijn zelf zo'n twee weken geleden naar het Brusselse gerecht gestapt om een getuigenis af te leggen. Op dat vlak valt hen helemaal niets aan te wrijven.”

Namen wilde Kesters niet vrijgeven, maar niet toevallig werden Luciano, Messoudi en Cruz op hetzelfde moment op het Kiel gespot. De drie spelers mogen dan niets gedaan hebben, ze riskeren toch een schorsing of een boete. Ze lapten immers alledrie de meldingsplicht aan hun laars door niets te vertellen aan de bond of de club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties