Duivels kunnen niet zonder...

Yves Dekoning
| 0 reacties
Duivels kunnen niet zonder...
Foto: © SC

... Daniel Van Buyten (Bayern München). Dat is althans de mening van 27% van de 522 voetbalkenners die hun stem uitbrachten in onze poll. Dat maakt de vlot scorende verdediger de belangrijkste pion van de Rode Duivels. Eindelijk heeft de stevige Van Buyten onze harten veroverd nadat hij jarenlang werd verguisd door een groot deel van de Belgische supporters. 

Vincent Kompany
(Hamburg) moet er volgens 16% altijd bij zijn. De jonge verdediger miste heel wat interlands door blessures. Vaste keeper bij de Belgische nationale ploeg is Stijn Stijnen (Club Brugge) en 14% van de stemmers vindt hem zelfs onvervangbaar. Op het middenveld kunnen we dan weer niet zonder Timmy Simons (PSV). Dat is althans de mening van 9% van de supporters.

Bondscoach René Vandereycken moet niet panikeren als één van deze vier niet kan meespelen. voor 23% van de stemmers is niemand onmisbaar. We zullen zeker aan kwaliteit inboeten, maar volgens de kenners loopt er talent genoeg rond op de Belgische velden. Als we de Nederlanders mogen geloven, geven we ze gewoon niet snel genoeg de kans om zich te bewijzen. [AN]



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties