Baseggio had graag bij Standard gespeeld

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Baseggio had graag bij Standard gespeeld
Foto: © SC

Walter Baseggio had graag bij Standard gespeeld. Dat vertelt hij in een interview in het Franstalige La Meuse. Baseggio stond afgelopen zomer op het punt een contract te tekenen bij Standard, maar de transfer sprong op het laatste moment af en Baseggio tekende uiteindelijk bij het Italiaanse Treviso.

"Ik stond heel dicht bij een overgang naar Standard van het moment dat ik wist dat Treviso naar tweede zou tuimelen", vertelt Baseggio. "Eerst wou ik absoluut niet naar de Serie B. Mijn ambitie was om op het hoogste niveau te blijven spelen, en tot op het laatste moment was iedereen daar van overtuigd. Maar de contractbesprekingen met Standard liepen stuk op twee kleine details. Voor het overige waren we akkoord. Maar om die reden ketsten de onderhandelingen af. Spijtig want ik had wel graag voor de Rouches gespeeld. Maar zeg nooit nooit. Wie weet speel ik er ooit nog wel eens."

Een opmerkelijke uitspraak, want Baseggio speelde jarenlang voor Standards aartsrivaal Anderlecht en was daar erg geliefd bij de supporters. [TH]   
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties