Ten Cate weet alles over Zulte Waregem

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ten Cate weet alles over Zulte Waregem
Foto: © SC

Komende woensdag ontvangt Zulte Waregem Ajax in de laatste groepswedstrijd van de Uefa-beker. Volgens Ajax-coach Henk Ten Cate is zijn team er klaar voor.

"Wij zijn Ajax: we gaan naar België om die match te winnen", stelt Ten Cate. "Iets anders doen we nooit. We gaan heus niet het veld opstappen met als enige bedoeling een pandoering te vermijden."

"Neen, we onderschatten Zulte Waregem niet. Ik weet alles van die club. Mijn assistenten zijn Zulte Waregem een paar keer gaan scouten. Ik heb thuis ook zo'n digitaal kastje waarmee ik het Belgische voetbal kan volgen. Zulte Waregem is dit seizoen al vaak ongelukkig geweest in zijn wedstrijden. Ze verdienden al meer punten. Zaterdag hebben ze wel weer een knappe zege behaald tegen Lokeren."

"Ernstig: ik heb veel respect voor Zulte Waregem. Ze hebben een meer dan behoorlijk elftal. Fysiek zijn ze sterk en ze hebben heel wat aardige voetballers rondlopen. Namen? Die geef ik je niet. Ik wil de tegenstander niet wakker maken. De resultaten in Europa van Zulte Waregem tegen Austria en Sparta Praag zijn echt geen toeval. We zijn gewaarschuwd, we gaan hen zeker niet onderschatten."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties