Brys: 'Opnieuw geflikt door scheidsrechter'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Brys: 'Opnieuw geflikt door scheidsrechter'
Foto: © SC

Germinal Beerschot speelde zaterdagavond 3-3 gelijk tegen Charleroi. Een resultaat dat gemengde gevoelens oproept voor trainer Marc Brys. "Ik zit hier met een dubbel gevoel, maar je mag niet klagen als je na een half uur al 3-0 achter staat."

De oefenmeester van de Antwerpenaren had het nog het moeilijkst met de scheidsrechterlijke beslissingen van Bultynck. "In de eerste helft legde hij de bal wél op de stip, terwijl Ninoslav Milenkovic met een tackle zuiver de bal speelde. Dat was die fase waaruit Charleroi op 2-0 komt. Na de pauze werd de ingebrachte Bjorn De Wilde in de grote rechthoek duidelijk onderuit geduwd, terwijl de ref er met z'n neus bovenop stond. Toch weigerde hij die zuivere penalty in ons voordeel te fluiten. Voor de zoveelste keer dit seizoen werden we door de scheidsrechter geflikt. Het aantal punten dat ons op die manier werden afgepakt zijn, is bijna niet meer op de vingers van twee handen te tellen", aldus Brys. 

Toch had de trainer ook nog een positief woordje over, namelijk voor zijn topschutter. "Sterchele heeft op de gepaste manier gereageerd. Swa is een koele kikker, trok zich van die hele heisa niks aan, speelde z'n match en deed wat we van hem verwachtten: belangrijke doelpunten scoren." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties