Polen maakt uitschuiver in Armenië

Philippe Crols
| 0 reacties
Polen maakt uitschuiver in Armenië
Foto: © SC

Polen heeft geen te beste zaak gedaan in de groep van de Belgen op woensdagavond. Het ging de boot in op bezoek bij Armenië nadat het afgelopen weekend al goed wegkwam in Azerbeidzjan. De Belgen verloren zoals u weet ook en Azerbeidzjan en Kazachstan deelden de punten.

Armenië - Polen  1-0

Polen mag dan wel zo goed als heel de wedstrijd gedomineerd hebben, maar het kwam van een kale reis terug. Daar waar de Belgen nog wel konden zegevieren, gingen de Polen de boot in. Na 66 minuten krulde Mchitarjan een vrijschop in doel. Dat volstond meteen voor de drie punten, want de Armeense doelman Kasparov bleef overeind.

Finland - België  2-0

België ging dus opnieuw ten onder tijdens deze kwalificatiewedstrijd. Johansson en Eremenko maakten beide doelpunten. Voor een uitgebreid verslag kan u elders op Voetbalkrant terecht. 

Kazachstan - Azerbeidzjan  1-1

Kazachstan stond na een helft er niet te best voor. De bezoekers waren via Nadirov op voorsprong gekomen en Zjalmagambetov werd al met rood van het veld gestuurd. Baltijev redde toch nog een punt. Ook van deze wedstrijd kan u elders op Voetbalkrant een uitgebreider verslag vinden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties