Joao Carlos en Olguin in beeld bij Genk

De Nijs Michael
| 31 reacties
Joao Carlos en Olguin in beeld bij Genk
Foto: © SC

Genk is momenteel één van de meest actieve clubs op de transfermarkt. Gisteren konden we al de interesse in Töszer, Fuchs en Schiemer melden, nu blijkt dat ook Joao Carlos een topprioriteit is voor de Limburgse club.

Racing Genk presteerde dit seizoen ver onder de verwachtingen en dat wil de club duidelijk niet meer meemaken. Daarom heeft de Limburgse club nu haar zinnen gezet op Joao Carlos van Lokeren, intussen heeft Genk zelfs al rond de tafel gezeten met we club uit het Waasland. Naar verluidt wil Genk ook Wouter Vrancken betrekken in een mogelijke transfer van de Braziliaanse centrale verdediger.

Genk speurt overigens niet alleen in de Jupiler League en in het buitenland naar talent, ook de tweede klasse wordt met argusogen bekeken door de Limburgers. Zo heeft Luciano Olguin (foto) de aandacht van de scouts getrokken, de 26-jarige aanvaller is deze zomer transfervrij bij Antwerp. Genk moet echter afrekenen met heel wat concurrentie in de strijd om Olguin, want ook Russische, Slovaakse en Franse clubs hengelen naar de diensten van de Argentijn. Bovendien ziet ook Zulte Waregem in Olguin een welgekomen versterking.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties