Knol nu toch op weg naar Germinal Beerschot

Philippe Crols
| 16 reacties
Knol nu toch op weg naar Germinal Beerschot
Foto: © SC

Ruud Knol staat volgens Het Belang van Limburg dicht bij een overgang naar Germinal Beerschot. De Nederlander heeft alvast een positief gesprek met de Antwerpse fusieclub achter de rug.

Enkele weken geleden werd de naam van Knol een eerste maal in verband gebracht met Germinal Beerschot. Ook Cercle Brugge had de Nederlander op het verlanglijstje staan.

Dit weekend leek de verdediger toch niet naar België te komen. Volgens de Nederlandse pers kon hij rekenen op de interesse van enkele Turkse topclubs. Zo concreet is die interesse blijbkaar niet, want Knol onderhandelde inmiddels al met Germinal Beerschot. De speler sprak ook al met trainer Harm Van Veldhoven en zou er een goed gevoel aan hebben overgehouden.

Knol is 27 jaar en het afgelopen seizoen speelde hij in Griekenland bij Paok Saloniki. Bij die club stond hij regelmatig in de basis, maar de Grieken draaiden een matig seizoen en werd er niet op tijd uitbetaald.

De Nederlander speelde voor zijn vertrek naar Griekenland zeven seizoenen in eigen land bij Vitesse Arnhem. Hij debuteerde er in 2000 in het eerste elftal. Hij begon sterk en dat ontging ook Louis Van Gaal destijds niet. Toen de huidige trainer van AZ nog bondscoach was haalde hij Knol eens bij de Nederlandse selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties