Koster: "De ref floot aan beide kanten niet te best"

Ward Callens
| 8 reacties
Koster: "De ref floot aan beide kanten niet te best"
Foto: © SC

Niet alleen Georges Leekens was na Club Brugge – KV Kortrijk niet te spreken over de spelleiding. Ook zijn collega Adrie Koster toonde zich niet echt tevreden over de man in het zwart.

“Op die fase dat Wesley onderuit werd geschoffeld aan de zijlijn, was ik wel even van mijn melk”, vertelt Adrie Koster op de webpagina van Club Brugge. “De ref floot aan beide kanten niet te best. Maar goed, belangrijker vond ik dat we deze match finaal naar ons toe hebben getrokken.”

“Het begin was goed”, vervolgt de Nederlander. “We zetten de tegenstrever direct onder druk. Toch gaven we nadien te veel weg. We mochten blij zijn dat we niet achter kwamen op een Kortrijkse counter. Net voor rust viel dan een terechte rode kaart. Het werd tenslotte nog 3-0. Gezien de vele mogelijkheden, hadden we het nog beter moeten uitspelen. Dat is dan mijn persoonlijk kanttekeningetje van de avond. Maar goed, ik ben uitermate tevreden met die 3-0.”

Koster kijkt alvast uit voor de klepper tegen Anderlecht komende zaterdag. “Dat wordt een wedstrijd op zich”, meent hij. “Het lijkt me een leuke uitdaging, want Anderlecht zit in een zeer goede periode. Maar wij kunnen ook voetballen, hoor. Dat hebben we vanavond bij vlagen laten zien”, aldus Adrie Koster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties