El Ghanassy: "Op training scoor ik met de ogen dicht"

Ward Callens
| 10 reacties
El Ghanassy: "Op training scoor ik met de ogen dicht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het doelpuntensaldo van Yassine El Ghanassy staat nog altijd op nul. Maar de dribbelvaardige middenvelder van AA Gent is vastbesloten om daar iets aan te doen. “Het lukt me nog wel, en liefst in de finale van de beker”, meent hij.

Yassine El Ghanassy zette woensdag tegen STVV Christophe Lepoint na een geweldige dribbel op weg naar de 1-0, maar de middenvelder knalde het leer tegen de paal. “Ik was niet kwaad omdat hij die kans miste, dat gebeurt nu eenmaal”, vertelt El Ghanassy tegenover VRT. “Gelukkig is er nog niets beslist voor die tweede plaats. Club Brugge komt op de laatste speeldag nog op bezoek bij ons.”

Scoren blijft een probleem voor El Ghanassy. Na vijfentwintig competitieduels staat zijn teller nog altijd op nul. “Dribbelen is makkelijk. Het is mijn troef. Ik werk nu hard om ook te scoren”, meent de Marokkaanse Belg. “Bij AA Gent krijg ik tips van de coach en van Bob Peeters. Op training scoor ik met de ogen dicht, maar tijdens de match is het een ander verhaal. Dat is toch een kleine ontgoocheling.”

“Ik probeer dit seizoen zeker nog te scoren”, vervolgt de 19-jarige balgoochelaar. “Als het me niet in de play-offs lukt, dan moet het maar in de beker. Die finale is heel belangrijk voor ons. Ik onderschat Cercle Brugge zeker niet, maar die beker is voor ons”, aldus een zelfverzekerde Yassine El Ghanassy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties