Geraerts: "We laten fans, bestuur en trainer in de steek"

Mathias Dumarey
| 35 reacties
Geraerts: "We laten fans, bestuur en trainer in de steek"
Foto: © SC

Karel Geraerts (foto) beseft maar al te goed hoe dramatisch het loopt bij Club Brugge. "Hoe we de match op Germinal Beerschot weggaven, dat was spuwen in het gezicht van het bestuur, de fans en vooral op onze trainer", aldus de Limburger in HL

"Het wordt hoog tijd dat iedereen in de spelersgroep eens gaat beseffen dat het vijf voor twaalf is. Adrie Koster verdient echt beter. Hij stopt er al een jaar lang heel veel energie in om Club Brugge beter te laten voetballen. Er dringt zich een mentaliteitswijziging op", aldus Karel Geraerts.

Club Brugge krijgt morgen na een turbulente verplaatsing de kans om zich wat te herpakken op het veld van het Spaanse Villarreal. "In een recent verleden heeft Club Brugge al bewezen dat het in staat is tot grote dingen als het vanuit de organisatie kan voetballen. Het wordt net als tegen FC Valencia begin dit jaar een echte slijtageslag. We moeten aan de aftrap staan met het idee dat we niet mogen verliezen. Een punt halen moet echt wel tot de mogelijkheden behoren", besluit de middenvelder van blauwzwart.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties