Kan leider derde klasse B stunten op Kortrijk?
Bram Coenen
| 4 reacties
Kan leider derde klasse B stunten op Kortrijk?
Foto: © SC

KVK Kortrijk neemt het vanavond in de zestiende finales van de Beker van België in eigen stadion op tegen Virton. Kan de leider in derde klasse B voor een stunt zorgen in het Guldensporenstadion?

Ook vorig jaar troffen beide ploegen mekaar al in de zestiende finales van de beker. Toen kon Kortrijk pas op het nippertje met 0-1 gaan winnen bij Virton na een late goal van Nebosja Pavlovic.

Kortrijk is dus gewaarschuwd, temeer daar Virton momenteel aan een bijzonder knappe reeks bezig is in derde klasse B. De grensploeg staat afgetekend aan de leiding met 30 op 33 en aast op een stunt in het Guldensporenstadion.

Bij Kortrijk blijft Brecht Capon met een hamstringblessure aan de kant. Ook Leon Benko, die na een dispuut met trainer Hein Vanhaezebrouck uit de kern geweerd werd, is er niet meer bij. Verder krijgt Damien Lahaye in doel zijn kans.

Waag ook eens een gokje op Bwin. Bij winst voor Kortrijk krijgt u uw inzet 1.20 keer terug, bij winst voor Virton loopt dat op tot 10.50 keer uw inzet. U krijgt bovendien 150 euro gratis van voetbalkrant.com om een gokje te wagen, neem gewoon even een kijkje op deze website.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties