Westerlo op zoek naar stunt tegen Anderlecht

Jarryd Naegels
| 76 reacties
Westerlo op zoek naar stunt tegen Anderlecht
Foto: © SC

Het Kuipje maakt zich op voor de komst van Anderlecht. In Westerlo droomt men luidop van een zege tegen de Brusselaars die nog steeds veel spelers missen.

Anderlecht toonde het afgelopen weekend dat het momenteel kwetsbaar is. Zonder sterkhouders Biglia, Boussoufa en Polak trekt het straks naar Westerlo.

Bij Westel hopen ze op een historische avond. Ooit bleek de verplaatsing naar de Kempen een hel voor paars-wit. In het verleden kreeg het daar immers al meermaals een pak voor de broek.

Of het straks zo’n vaart zal lopen is echter nog maar de vraag. Westerlo is namelijk ook niet indrukwekkend bezig en leverde in de vorige ronde tegen Roeselare een slechte prestatie af.

Al had Anderlecht natuurlijk ook het nodige geluk bij Centre. Het had strafschoppen nodig om zich te plaatsen voor deze ronde.

Wat denkt BWIN over de match?

Anderlecht is  favoriet. Westerlo kan  daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 270 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Westerlo wint, dan scoort u 555 euro bij Bwin.

Bovendien maakt u ook kans op gratis tickets voor de competitiewedstrijd van Racing Genk – Cercle Brugge als u zich nu registreert op de website van Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties