Juhasz: "In voetbal gebeuren soms rare dingen"

Jelle Vereecke
| 16 reacties
Juhasz: "In voetbal gebeuren soms rare dingen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond krijgt Anderlecht nog een kans op eerherstel in de Amsterdam ArenA. Zich nog plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League lijkt immers onmogelijk te worden.

"Maar we zijn niet naar hier gekomen om onze handjes op te steken en eens te wuiven naar iedereen", zegt Roland Juhasz in HLN. "We zijn profs en zolang er mogelijkheden zijn, moeten we daar voluit voor gaan. We hebben negentig minuten en in het voetbal gebeuren soms rare dingen."

"Ajax is niet beter dan wij", maakt de Hongaar zich sterk. "Het Ajax dat we vorig seizoen met 1-3 klopten, was beter dan het Ajax van nu. Als je onze kansen en die van Ajax in het eerste uur naast mekaar legt, dan blijft het zeer vreemd dat het na zestig minuten 0-1 stond."

Waarschijnlijk blijft alleen nog de Belgische competitie over na vanavond. "Het moeilijkste begint nu. Met nog matchen tegen Genk en Gent en een verplaatsing naar Eupen beginnen de play-offs voor ons eigenlijk nu al", zegt Juhasz. En over Lukaku: "als Romelu één keer scoort, is hij weer vertrokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties