Brepoels: "Ik ben tevreden met het resultaat"

Bart De Wilde
| 3 reacties
Brepoels: "Ik ben tevreden met het resultaat"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guido Brepoels was na de wedstrijd tegen Lierse tevreden met het resultaat. De Sint-Truiden-trainer vond de 1-1 verdiend.

"We startten vandaag terug met een jonge ploeg", zei Guido Brepoels na de wedstrijd. "Jongens als Dylan Van Welkenhuyzen, Niels Proesmans en Christophe Bertjens hebben het goed gedaan."

"Het eerste kwartier was moeilijk voor ons", ging de trainer van Sint-Truiden verder. "We kwamen dan op voorsprong dankzij een counter. Nadien konden we de bal niet bijhouden door een gebrek aan kwaliteit vooraan."

"We hadden ook onze les geleerd na vorige week", blikte Brepoels terug op de nederlaag tegen Lierse vorige week."Op onze eigen helft hebben we vooruit verdedigd en in balbezit probeerden we snel eruit te komen."

Giel Deferm moest na een botsting met Ibrahim Ayew naar de kant. De speler van Sint-Truiden werd afgevoerd naar het ziekenhuis. "Deferm heeft een zware hersenschudding en een gebroken neus. Dat is jammer, want hij was goed bezig, "vertelt Brepoels over zijn speler.

Volgende week speelt Sint-Truiden thuis tegen KV Mechelen. "We willen dan de punten thuishouden. We spelen ook nog voor de premies en dit seizoen is het een mager jaar geweest", blikt de trainer van Sint-Truiden vooruit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties