Nieuwste aanwinst van Club: "Een droom die uitkomt"

Fabian Morren
| 246 reacties
Nieuwste aanwinst van Club: "Een droom die uitkomt"
Foto: © SC

Club Brugge heeft de transfer van Tomas Høgli (27) defintief afgerond. De Noorse international ondertekende een contract voor drie seizoenen.

Club bereikte vrijdag al een akkoord met Tromsö, de club waarde rechtsachter voor uitkwam. Op 27 juni sluit Høgli, samen met de andere internationals, aan bij zijn nieuwe club.

"Dit is voor mij als een droom die uitkomt", reageert Høgli, die het rugnummer 2 krijgt bij blauw-zwart. "Club Brugge is een club met een traditie, met een schitterende aanhang, waar opnieuw iets wordt uitgebouwd. Dat hoorde ik ook van Rune Lange. Je voelt dat hier iets leeft. Deze club wil snel weer meespelen voor de prijzen en daar wil ik absoluut bij zijn."

“Onze netwerkscout Rune Lange had ons attent gemaakt op de kwaliteiten van Tom Høgli, die met hem nog samenspeelde", zo vertelt sportief manager Sven Vermant. "We volgen hem al sinds februari en hebben hem een zestal keer gescout. Het is een moderne rechtsachter. Zowel opbouwend als verdedigend een meerwaarde voor Club Brugge. Bovendien brengt hij een pak internationale ervaring mee."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties