Chelsea telt 12 miljoen euro neer voor Lukaku

Melissa Maes
| 180 reacties
Chelsea telt 12 miljoen euro neer voor Lukaku
Foto: © SC

De droomtransfer van Romelu Lukaku naar Chelsea is in kannen en kruiken. De Anderlecht-spits zal een vijfjarig contract tekenen en wordt niet uitgeleend. Anderlecht kan op termijn twintig miljoen euro opstrijken.

Volgens Het Nieuwsblad geeft Chelsea meteen twaalf miljoen euro voor Romelu Lukaku. Dat bedrag kan de komende jaren oplopen tot twintig miljoen door een incentivessysteem. Per x-aantal wedstrijden in de Premier League en de Champions League zullen de Engelsen meer betalen. Ook de commissies voor de entourage/familie van Lukaku zijn geregeld.

Zaakwaarnemer Christoph Henrotay laat weten dat Lukaku niet wordt uitgeleend. “Anderlecht heeft geprobeerd om hem meteen weer te huren, maar dat heeft Chelsea geweigerd. Hij staat ook niet meteen onder druk om te presteren.”

“In zijn eerste jaar krijgt Romelu alle tijd om zich aan te passen en te groeien door met betere spelers te trainen. Het is niet zo dat Chelsea meteen dertig goals van hem verwacht, hé. Als hij dit seizoen af en toe kan invallen, dan zal hij klaar zijn voor het jaar 2012-2013.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties