Legear en Deschacht speelden een helft op Oudenaarde

carol Vander Cruyssen
| 31 reacties
Legear en Deschacht speelden een helft op Oudenaarde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een mix van kernspelers en enkele jonge talenten van Anderlecht won een oefenmatch op het veld van derdeklasser Oudenaarde met 1-2. Jonathan Legear en Olivier Deschacht traden na blessureleed wederop in de tweede helft.

In een gezapige eerste helft vond Gillet op slag van rust de opening in de thuisverdediging en schoof de bal kalm onder doelman Merlier. Legear en Deschacht traden in de tweede helft weder op. Deschacht verving centraal in de verdediging Seck en Legear nam de rechterflank voor zich als vervanger van Reynaldo. Legear bracht wat meer schwung in de ploeg en zorgde met enkele knappe infiltraties voor het nodige gevaar. Na een enorme scrimmage scoorde Kanu de 0-2. In de slotfase kon thuisspeler Tom Raes een doorgekopte hoekschop van Sandy Martens verzilveren. Doelman Schollen diende gekwetst te worden vervangen toen hij ver uit zijn doel in duel ging met Vervaecke. Cordier nam zijn plaats in. 

KSVO: Merlier (46’ Meulewaeter), De Wilde (46’ Blondeel), Van Den Bossche, Raes, Van Den Broeck (75’ Verplancke), De Jonckheere, Van Nieuwenhuyze (75’ Simoens) , Ben Ahmed (46’ Jesse Martens), Schamp (75’ Van Der Cruyssen), De Broyer (46’ Sandy Martens) en Vervaecke (46’ Carton) 

RSCA: Schollen (35’ Cordier), Wasilewski (68’ D’Alberto), Verboom, Seck (46’ Deschacht), Gillet, Kouyaté, Musonda, Jakovenko, Reynaldo (46’ Legear), Kanu en Boelykin (46’ Kabasele)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties