Reactie Evens: "In reguliere competitie gebeurt dit niet"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Evens: "In reguliere competitie gebeurt dit niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bernt Evens slikte met Cercle vier doelpunten maar trok toch aan het langste eind tegen OHL. "Dit soort wedstrijden zie je niet in de reguliere competitie", weet de linksachter.

Tomas Taecke in Brugge

"Dit was echt een knotsgekke wedstrijd", zag ook Bernt Evens. "Ik wil OHL een compliment geven, maar toch was deze zege verdiend. We kregen kansen om nog meer te scoren, maar zijn zeer tevreden met de drie punten".

"De neutrale fan en het Cercle-publiek zijn vandaag de grote winnaars. Voor mij was het wedstrijdverloop niet zo uniek. Met Westerlo heb ik veel zo'n wedstrijden meegemaakt".

"In de normale competitie kan dit nooit gebeuren. OHL of een ander team zal hier nooit zo open komen spelen. Het is een bewijs dat er in PO2 minder druk is. De 6-4-uitslag toont aan dat er minder op het spel staat. Als dit dan positief of negatief is, laat ik aan jullie over".

"We hebben een prima start genomen, maar toch blijft het mislopen van PO1 pijnlijk. We hebben er hard voor geknokt, maar dan zie je dat je links en rechts wordt uitgelachen en dat is niet fijn".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties