Teambuilding moet Kanaries in eerste klasse houden

Teambuilding moet Kanaries in eerste klasse houden
Foto: © SC

STVV weigert de handdoek te gooien. Een teambuilding-sessie moet de neuzen in dezelfde richting krijgen met het oog op het cruciale duel tegen Westerlo.

Sint-Truiden heeft twee opeenvolgende zeges nodig tegen Westerlo wil het in aanmerking komen voor een verlengd verblijf in de hoogste afdeling. De Kanaries hielden maandag een teambuilding-sessie in de hoop de punten dit weekend thuis te houden tegen de degradatieconcurrent.

Na de training werd er samen gegeten en ging de voltallige kern ook in groep de wedstrijd van de beloften tegen KVK aanschouwen. "Het zijn allemaal kleine dingen die kunnen helpen", weet technisch directeur Jan-Pieter Martens in HBvL.

"Iedereen zat de voorbije dagen diep in de put", voegt hij eraan toe. "Hoe moeilijk het ook wordt, iedereen moet beseffen dat de strijd nog niet gestreden is. Daarom hebben we ervoor gekozen om de groep samen te houden na de maandagtraining", aldus Martens.

Mogelijk kan STVV dit weekend opnieuw een beroep doen op goaltjesdief Reza. De spits wordt al een tijdje geteisterd door zijn buikspieren, maar kon maandag gewoon meetrainen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties