Real Madrid niet weigerachtig tegenover deal met Man Utd

Pieter Vierstraete
| 45 reacties
Real Madrid niet weigerachtig tegenover deal met Man Utd
Foto: © SC

Volgens de Engelse en Spaanse pers staat Real Madrid niet weigerachtig tegenover een deal met Manchester United over een transfer van Cristiano Ronaldo. Met name de Gea en Nani zouden in de ruil betrokken kunnen worden.

Zoals eerder bericht (http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2012-12-28/ronaldo-wil-contract-niet-verlengen-bij-real-madrid) is wat onmogelijk leek een zeer reëel gegeven geworden; namelijk dat Cristiano Ronaldo wel eens zou kunnen vertrekken bij Real Madrid deze zomer.

Enig mogelijk struikelblok zou de grote transferprijs kunnen zijn, geraamd op ongeveer 130 miljoen euro. Maar nu blijkt dat Real Madrid sterk geïnteresseerd is in enkele spelers van Manchester United. Vooral David de Gea staat hoog op het verlanglijstje.

De gedoodverfde opvolger van Iker Casillas in de nationale ploeg doet het niet zo overtuigend in Engeland maar heeft nog steeds en sterke reputatie in Spanje. Maar ook Nani en Rooney genieten de interesse van de Spanjaarden, al zal die laatste waarschijnlijk nooit vertrekken bij Manchester United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties