Brugse ordediensten op scherp

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 203 reacties
Brugse ordediensten op scherp
Foto: © SC

De Brugse politie staat op scherp voor het duel tussen Cercle Brugge en Beerschot AC. De ordediensten vrezen immers voor amok met meegereisde fans van Antwerp FC.

Cercle Brugge kan Beerschot AC komend weekend uit de Jupiler Pro League knikkeren. Een hoogdag die supporters van aartsrivaal Antwerp FC voor geen geld ter wereld willen missen. Naar verluidt zullen een pak fans van the Great Old dan ook de verplaatsing maken naar West-Vlaanderen. Eerder draaide het ook al op rellen uit toen Antwerp-supporters massaal aanwezig waren in Waasland-Beveren.

De Brugse politie heeft dan ook een spoedvergadering belegd met het clubbestuur van De Vereniging. Aanleiding is de actie die Cercle op poten zette om iedere abonnee twee extra tickets te verschaffen. De ordediensten hebben schrik dat supporters van Antwerp of Beerschot die fans zullen benaderen om dat ticket te bemachtigen. Op die manier komen de aartsrivalen in hetzelfde vak terecht en is het hek van de dam.

“We vragen onze fans om de twee gratis inkomkaarten uitsluitend aan bekenden te geven”, aldus Cercle-woordvoerder Pol Van Den Driessche in Het Nieuwsblad. “En dus zeker niet aan supporters die louter naar het stadion komen om amok te maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties