Genk en KV Oostende winnen hun oefenwedstrijd

Bjorn De Cock
| 13 reacties

Vandaag zijn er opnieuw enkele oefenwedstrijden gespeeld. Genk haalde onder meer fors uit tegen het Nederlandse Tegelen. Oostende won zijn oefenwedstrijd tegen RWDM Brussels. Lierse en Leuven speelden gelijk in een onderling duel.

Tegelen - KRC Genk 0-11

Racing Genk maakte brandhout van het Nederlandse Tegelen. De amateurclub kreeg maar liefst elf doelpunten om de oren. Vooral nieuwkomer Muzaqi liet van zich horen. De talentvolle aanvaller scoorde vier keer voor de club uit Limburg. Slecht nieuws was er voor Masika van Genk die zich tijdens de opwarming opnieuw blesseerde aan zijn knie.

Doelpunten: Croux, Muzaqi x 4, Limbombe (pen.), Camus x 2, De Ceulaer, Buffel en Vossen

KV Oostende - RWDM Brussels 1-0

KV Oostende heeft zijn oefenwedstrijd tegen RWDM Brussels met 1-0 gewonnen. De promovendus kon op voorsprong komen via een doelpunt van Mushekwi. RWDM Brussels speelde echter goed mee en had de kansen om tegen te scoren. Depoitre mikte in de eerste helft een bal op de paal voor Oostende.

Doelpunten: Mushekwi

Lierse SK - OH Leuven 1-1

Lierse en OH Leuven speelden vandaag een oefenwedstrijd tegen elkaar. Leuven kwam in de eerste helft op voorsprong via Cerigioni na een counter opgezet door aanvaller Ibou. In de tweede helft mocht Lierse een strafschop omzetten. De Pallieters konden echt niet scoren. Lierse kon er alsnog een gelijkspel uitslepen na een doelpunt van Dolly Menga.

Doelpunten: Cerigioni (Leuven) en Menga (Lierse)