Rednic: "Ervin doet er alles aan om in Gent te blijven"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Rednic: "Ervin doet er alles aan om in Gent te blijven"
Foto: © SC

Ervin Zukanovic werkt nog steeds aan de weg terug. Ook morgen zal hij niet in actie komen voor AA Gent. Coach Mircea Rednic heeft dan ook liever niet dat de Bosniër volgende week zijn nationaal team vervoegt.

Sander De Graeve in Gent

Bij de vorige interlands, die de kwalificatie betekenden voor het WK, reisde Zukanovic uiteindelijk wel mee af met de nationale ploeg, maar spelen deed hij er niet. "Ik heb er met Ervin over gesproken", aldus Rednic.

"Elke speler wil het WK halen, maar als hij enkel afreist om bij de ploeg te zijn en niet speelt, heb ik liever dat hij hier blijft. Ervin begrijpt dat ook en heeft me beloofd om er alles aan te doen om in Gent te mogen blijven. Als club kunnen we een speler in principe niet tegenhouden."

Opnieuw puzzelen voor Rednic

"Ik wil geen risico nemen met Zukanovic", vervolgt Rednic. "Hij traint met de groep en zoals je ziet (wijst de verdediger aan die samen met Nahayo oefeningen doet) traint hij ook extra." De Roemeen moet alleszins zijn verdediging opnieuw omgooien.

"Nahayo is geschorst en Asare heeft een contractuur opgelopen, hij speelt zeker niet. Christophe moet nog een test ondergaan. Arzo trainde enkele dagen niet, maar is fit en zit bij de kern." Verder gaat Rednic zijn ploeg van tegen Standard amper wijzigen. "Hadden Nahayo en Asare kunnen spelen, ze waren er ook bij geweest. Je moet niet veranderen om te veranderen, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties