Anderlecht en Club hebben oogje op Italiaanse jeugdinternational

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Anderlecht en Club hebben oogje op Italiaanse jeugdinternational
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht en Club Brugge volgen de prestaties van ene Davide Zappacosta. De Italiaanse flankverdediger zou echter ook in de belangstelling staan van enkele absolute topclubs.

Davide Zappacosta speelde enkele weken geleden nog mee in de EK-kwalificatieduels tussen Jong België en Jong Italië. De interesse in de flankverdediger zou destijds zijn ontstaan. Maar volgens La Gazzetta Dello Sport willen RSC Anderlecht en Club Brugge een inspanning doen om de 21-jarige flankverdediger naar de pintjesliga te halen.

Zappacosta is momenteel een vaste waarde bij AS Avellino 1912 in de Serie B. Zijn contract loopt nog tot 2016. De Belgische topclubs zullen dus in de buidel moeten tasten om het talent naar België te halen. Enig probleem: Atalanta Bergamo bezit een deel van de rechten op de speler. Het is dus niet uit te sluiten dat Zappacosta voor hen zal gaan spelen.

En dat is nog niet alles. Ook de Italiaanse top heeft de flankverdediger ontdekt. Ook SSC Napoli, Juventus en AC Milan hebben naar verluidt een oogje op Zappacosta.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties