Verbist duidelijk: "Antwerp FC is uit den boze"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 81 reacties
Verbist duidelijk: "Antwerp FC is uit den boze"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bram Verbist gaat (voorlopig) niet in Antwerpen voetballen. De doelman werd de voorbije dagen gelinkt aan een overstap naar Antwerp FC. "Maar ik kan dat niet maken met mijn verleden."

Door Cédric De Volder

Bram Verbist begon het seizoen als titularis bij Cercle Brugge. De doelman werd - door de komst van Joris Delle - aan de kant geschoven bij de Vereniging. Verbist heeft nog een contract tot het einde van het seizoen op Jan Breydel, maar mag nu al een nieuwe werkgever zoeken.

De voorbije dagen leek de 30-jarige Antwerpenaar op weg naar de Bosuil. Pittig detail: Verbist stond tussen 2002 en 2006 onder de lat bij wijlen Germinal Beerschot. Een detail dat in die contreien niet te negeren valt.

"Moet me goed voelen om ergens te presteren"

"Dat verhaal is dan ook compleet uit de lucht gegrepen", vertelt de doelman in een babbel met Voetbalkrant.com. "Antwerp FC is voor mij volledig uit den boze. Ik moet me goed voelen om ergens te presteren en met mijn verleden is dat onmogelijk op de Bosuil."

Quasi onmiddellijk werd een ander gerucht op de molen gestuurd. Diverse media meldden immers dat Verbist aan het onderhandelen was met KFCO Beerschot-Wilrijk. "Daar is natuurlijk ook niets van aan", lacht de doelman. "Laat die gasten de titel maar pakken in de Antwerpse eerste provinciale. Ik wens ze alvast succes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties