Reactie Ruytinx hard voor OHL: "Onze spiegels zijn stilaan kapot gekeken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Ruytinx hard voor OHL: "Onze spiegels zijn stilaan kapot gekeken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven likt haar wonden na een nieuwe verliespartij. De fusieclub kreeg een zware 2-5 om de oren van Club Brugge. "Maar ik weiger om al aan play-off 3 te denken", benadrukt Bjorn Ruytinx.

Cédric De Volder in Leuven

Het blauw-zwarte broodje leek al na amper 44 seconden gebakken. "We werden inderdaad meteen met de neus op de feiten gedrukt", aldus Bjorn Ruytinx. "Ik heb dit seizoen al vaak het excuus van de spiegel moeten bovenhalen, maar ik vrees dat onze spiegels stilaan kapot gekeken zijn."

El Toro begon op de bank. OHL leek eventjes terug in de wedstrijd te komen na zijn invalbeurt. "Maar het vuur was ook snel opnieuw gedoofd", is de aanvoerder eerlijk. "Natuurlijk vond ik het zuur dat ik niet in de basiself stond. Maar ik kan de keuze van de trainer begrijpen. Ik incasseerde een trap op training en miste dus een pak oefensessies."

Play-off 3 lijkt opnieuw een stapje dichter voor de fusieclub. "Maar ik weiger al aan die nacompetitie te denken", besluit Ruytinx. "Er zijn nog steeds negen punten te verdienen, hé. Al wordt het wel stilaan tijd dat iedereen beseft dat het vijf voor twaalf is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties