Mogelijke smaakmakers op WK: talenten Anderlecht en Club op lijstje

Timothy Collard
Timothy Collard
| 93 reacties
Mogelijke smaakmakers op WK: talenten Anderlecht en Club op lijstje
Foto: © SC

Het WK nadert met rasse schreden en het is dan ook nu al uitkijken geblazen naar de smaakmakers op het eindtornooi in Brazilië. Volgens Bleacher Report zouden Frank Acheampong en Thomas Meunier wel eens hoge ogen kunnen gooien over enkele maanden.

Bleacher Report stelde een lijstje samen met relatief onbekende spelers die straks wel eens hoge ogen zouden kunnen gooien op het WK. Als die onbekende jongens schitteren op een groot tornooi, dwingen ze mogelijk een mooie transfer af dankzij hun prestaties.

"Thomas Meunier wordt de nieuwe ster bij de Rode Duivels"

Onder de twintig spelers, ook enkel bekende namen voor het Belgische publiek. Thomas Meunier is de enige Belg in het lijstje. De rechtsachter van Club Brugge wordt “één van de nieuwe sterren van de Rode Duivels” genoemd, maar moet de komende maanden nog knokken voor een selectie.

2 paars-witte talenten

Ook twee spelers van RSC Anderlecht schopten het tot het lijstje. Frank Acheampong is er één van. “De winger is pijlsnel en heeft zich goed aangepast aan het Europese leven. Na een blessure eerder dit seizoen moet hij klaar raken voor het WK met Ghana.”

Een andere paars-witte jonkie in de lijst is Andy Najar. De Hondurees heeft, na een trage start, geïmponeerd – bij Anderlecht en is inmiddels een vaste waarde”, aldus het medium over de rechtsbuiten.

De laatste speler met een Belgische link in het lijstje is Reza Ghoochannejhad. De Iraanse aanvaller komt momenteel uit voor Charlton, dat hem huurt van Standard. “Reza raakte bekend als speler met de langste naam in het Engels voetbal, maar kan komende zomer misschien ook naam maken op het veld."

Nog leuke namen

Voorts staan ook leuke namen als Ross Barkley (Everton), Memphis Depay (PSV) en Antoine Griezmann (Real Sociedad) allen op het lijstje met mogelijk smaakmakers die we in actie zien op het WK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties