Sprokkels: Xavi wil afkoopsom, Fellaini en Januzaj niet mee op toernee

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Sprokkels: Xavi wil afkoopsom, Fellaini en Januzaj niet mee op toernee
Foto: © SC

Het WK zit er op, de Belgische clubs beginnen stilaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook het buitenland zit niet stil. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een handig overzichtje.

Aspas verlaat Anfield alweer

Iago Aspas is na amper één jaartje alweer weg op Anfield. De Spaanse aanvaller verlaat Liverpool en keert terug naar Spanje, waar hij het komende jaar op huurbasis zal uitkomen voor Sevilla.

De Petter nieuwe kapitein

Steven De Petter lost Maxime Biset af als kapitein bij KV Mechelen. Trainer Jankovic maakte dus een snelle en duidelijke keuze voor de middenvelder.

Morgen KVK-fandag

KV Kortrijk verwelkomt morgen haar fans in en rond het Guldensporenstadion voor de jaarlijkse fandag. Er zijn tal van activiteiten voorzien en de spelersgroep zal uiteraard worden voorgesteld aan het publiek.

Spaanse data SuperCup bekend

De Spaanse SuperCup – een Madrileense derby nota bene – zal dit seizoen worden afgewerkt op 19 en 22 augustus. Real Madrid moet eerst thuis aan de bak, de terugwedstrijd wordt dan gespeeld op Vicente Calderon.

Jeugdproduct Genk trekt naar Nijmegen

Muhammed Mert heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij NEC. Het 19-jarige jeugdproduct van KRC Genk kreeg dan wel een profcontract in de Cristal Arena, maar slaagde er de voorbije seizoenen niet in om door te breken.

STVV stelt twee aanwinsten voor

Sint-Truiden wil dit seizoen een gooi doen naar de titel in de tweede klasse en versterkt zich gevoelig. De Limburgers kunnen alvast rekenen op twee extra pionnen: Gaetan Hendrickx en Pierre-Baptiste Baherie.

“Nieuw contract voor Benzema”

Karim Benzeme leek eventjes op weg naar de uitgang bij Real Madrid, maar de Fransman gaat zijn krabbel zetten onder een nieuwe overeenkomst. Los Blancos hebben een akkoord met de aanvaller tot 2019.

Fellaini en Januzaj niet mee naar VS

In het kader van de voorbereiding maakt Manchester United een toernee door de Verenigde Staten. Fellaini en Januzaj zijn er niet bij. Zij krijgen nog extra rust na het WK, net als een aantal andere internationals.

Xavi wil gouden handdruk

De 34-jarige Xavi is klaar om te vertrekken bij FC Barcelona. Hij wil eerst wel nog een gouden handdruk. Daarom onderhandelt hij met de club over een afkoopsom, die zou neerkomen op een deel van het bedrag dat hij normaal nog zou verdienen de komende seizoenen (24 miljoen euro).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties