Sprokkels: Storm en Bolingoli voor de klas en Carrick haakt af bij Engeland

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Sprokkels: Storm en Bolingoli voor de klas en Carrick haakt af bij Engeland
Foto: © Photonews

Het clubvoetbal staat eventjes op een laag pitje en de landenteams maken zich op om de eer van hun natie te verdedigen. Maar er zijn ook tijdens de interlandbreak een pak kleinere nieuwsberichten. Onze redactie goot ze in een handig overzichtje.

Carrick haakt af

Engeland kan in de kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië geen beroep doen op Michael Carrick. De middenvelder van Manchester United haakte af met een spierblessure.

Storm en Bolingoli voor de klas

Nikola Storm en Boli Bolingoli stonden vandaag voor de klas. De twee jongeren van blauw-zwart gaven les aan Brugse schoolkinderen.

De Kerels bij beschutte werkplaats

De buren uit Kortrijk maakten van de interlandbreak dan weer gebruik om de beschutte werkplaats De Waak in Kuurne te bezoeken. De spelersgroep van Yves Vanderhaeghe kreeg er een rondleiding.

Zidane, Makelélé en Sagnol naar Rennes

Enkele grootheden van het Franse voetbal strijken neer in Rennes. Niet om er de boel over te nemen, maar om er stage te lopen. Sagnol, Zidane, Makelélé en enkele anderen vervolledigen er hun trainerscursus.

Rangers krijgt extra miljoen van Newcastle-eigenaar

Mike Ashley, de steenrijke eigenaar van Sports Direct, heeft zijn lening aan Rangers met een miljoen verhoogd. De club heeft geld nodig aangezien de toeschouwersaantallen tegenvallen. Hij geeft ook zijn recht op de naam van het stadion op. Ibrox krijgt dus geen Sports Direct-label.

Skúlason in quarantaine

Olafur Skúlason had gisteren te veel last van buikgriep en werd uit angst voor besmetting geïsoleerd. Hij zou klaar geraken voor vanavond.

Lieven Maesschalck vervangen

De opvolger van Lieven Maesschalck is bekend. Zijn plek wordt vanavond ingenomen door Dimitri Lowette. Die moch in laatste instantie ook nog mee naar het WK.

Charleroi oefent tegen Metz

De Carolo's hebben op 14 november om 18u een afspraak met FC Metz in Calais. De Carolo's die niet opgeroepen werden door hun land zullen er een oefenmatch spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties