De Boeck sluit af: "Als Anderlecht morgen belt volgt de bezettoon"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
De Boeck sluit af: "Als Anderlecht morgen belt volgt de bezettoon"
Foto: © SC

Glen De Boeck liet gisteren al weten dat hij zich terugtrekt uit het voetbalwereldje. De voormalige Rode Duivel gaf ondertussen meer tekst en uitleg bij zijn beslissing. "Ik miste vooral eerlijkheid en authenticiteit."

Glen De Boeck gaat als managing director aan de slag bij Herculean, een evenementen- en teambuildingbureau. "Ik kreeg de voorbije periode nog aanbiedingen van clubs uit binnen- en buitenland", vertelt hij op een persbabbel. "Maar ik miste openheid en authenticiteit."

Al laat de voormalige coach van onder meer Cercle Brugge en wijlen Germinal Beerschot de deur alsnog op een kier. "Zeg nooit nooit. Maar als Anderlecht morgen belt volgt de bezettoon. Ik ga me helemaal inzetten voor dit bedrijf. Al hoop ik misschien wel nog op een rol als analist."

Ik had de droom om het Antwerps voetbal naar een bepaald niveau te brengen

De Boeck deed het schitterend bij Cercle Brugge, maar beet vervolgens helemaal in het zand op het Kiel. "Ik had de droom om het Antwerps voetbal naar een bepaald niveau te brengen. Maar sommige mensen dachten daar jammer genoeg anders over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties