De blauw-zwarte honger is niet gestild: "En nu willen we de titel pakken"

De blauw-zwarte honger is niet gestild: "En nu willen we de titel pakken"
Foto: © photonews

Club Brugge heeft er een wilde nacht opzitten. De spelers en de fans pakten gisteren namelijk een eerste prijs in acht lange jaren. Maar de blauw-zwarte honger is nog niet gestild. "De Beker was ons hoofddoel van het seizoen niet. Nu willen we ook de titel", klinkt het in koor.

Cédric De Volder in Brussel

De voorbije weken hoorden we het al uit de mond van tal van analisten, spelers en bezoekers van ons stamcafé. Het lijkt wel een uitgemaakte zaak: de bekerwinnaar gaat ook meteen met de titel aan de haal.

"De Beker was het hoofddoel van het seizoen niet", knipoogt Tom De Sutter. "Onze ambitie verandert niet: Club Brugge wil de titel pakken. Ik ben blij dat Club eindelijk een prijs heeft gepakt. Nu mogen er nog een paar bijkomen."

Lior Refaelov deed er zelfs nog een schepje bovenop en herinnerde zijn ploegmaat aan die andere competitie. "We hebben nog twee doelen, hé. Ook in de Europa League kan Club Brugge nog iets moois verwezenlijken."

Ook in de Europa League kan Club Brugge nog iets moois verwezenlijken

"Het is belangrijk dat we dit seizoen al zilverwerk in handen hebben", besluit Mathew Ryan. "Of er nu minder druk op onze schouders rust? Nee, helemaal niet. Elke competitie brengt druk met zich mee. Maar daar moet je als prof mee kunnen omgaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties